SABER UCV >
1) Investigación >
Presentaciones (Jornadas, Congresos) >

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10872/22913

Título : Carbohydrate cross reaction determinants (ccd) in aeroallergen and food specific IgE panel in venezuelan population
Autor : Crespo Serrano, Francis
Mayora Hernandez, Soriuska
Martínez Vazquez, Wendy
Gutiérrez Bassi, Samantha
Meléndez Rodríguez, Miller
Belisario Gomez, Inírida
Medina García, Christian
De Sanctis, Juan Bautista
García, Alexis H.
Palabras clave : CCD
Aeroallergen
Food
Venezuelan Population
IgE production
IgE panel
IgE levels
IDIUCV
UCV
Fecha de publicación : 1-Jun-2024
Editorial : IDI Instituto de Inmunología "Dr. Nicolás C. Bianco C." Universidad Central de Venezuela
Resumen : Background/Objectives: One factor that could affect IgE reactivity results is the presence of carbohydrate crossreactive determinants (CCD). These CCD can induce IgE production, without clinical relevance. The identification of anti-CCD IgE antibodies allows identifying those samples that could generate false positive reactions. Our objective was to determine the prevalence of CCD in aeroallergen and food specific IgE panel.
URI : http://hdl.handle.net/10872/22913
Aparece en las colecciones: Presentaciones (Jornadas, Congresos)

Ficheros en este ítem:

Fichero Descripción Tamaño Formato
EAACIE-POSTERJUNE01.2024.pdf2.31 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir

Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Comentarios