SABER UCV >
1) Investigación >
Presentaciones (Jornadas, Congresos) >
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://hdl.handle.net/10872/22913
|
Título : | Carbohydrate cross reaction determinants (ccd) in aeroallergen and food specific IgE panel in venezuelan population |
Autor : | Crespo Serrano, Francis Mayora Hernandez, Soriuska Martínez Vazquez, Wendy Gutiérrez Bassi, Samantha Meléndez Rodríguez, Miller Belisario Gomez, Inírida Medina García, Christian De Sanctis, Juan Bautista García, Alexis H. |
Palabras clave : | CCD Aeroallergen Food Venezuelan Population IgE production IgE panel IgE levels IDIUCV UCV |
Fecha de publicación : | 1-Jun-2024 |
Editorial : | IDI Instituto de Inmunología "Dr. Nicolás C. Bianco C." Universidad Central de Venezuela |
Resumen : | Background/Objectives: One factor that could affect IgE reactivity results is the presence of carbohydrate crossreactive determinants (CCD). These CCD can induce IgE production, without clinical relevance. The identification of anti-CCD IgE antibodies allows identifying those samples that could generate false positive reactions. Our objective was to
determine the prevalence of CCD in aeroallergen and food specific IgE panel. |
URI : | http://hdl.handle.net/10872/22913 |
Aparece en las colecciones: | Presentaciones (Jornadas, Congresos)
|
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
|